Horoscopul săptămânii 12-18 iulie. Capricornul nu trebuie să mintă
Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dragoste


Te simți foarte mândru/ă de cine ești și de ceea ce ai. E posibil ca acesta să fie momentul când vei prezenta familiei noul tău partener/ă.

Vei căuta mai degrabă motive să zâmbești decât să plângi. Dacă ești căsătorit/ă, atmosfera va fi bună, conversațiile intense și veți reuși să vă rezolvați problemele din cuplu. În plus, ai al șanselea simț care te ajută să condimentezi lucrurile la momentul potrivit.

Dorințele tale trupești ies la suprafață dacă ești singur/ă. Îți va face plăcere să te aranjezi în fața oglinzii, scoțând în evidență cea mai bună versiune a ta. Simți că inima ta este un adevărat vulcan și vei scoate focul din el. Puterea ta de seducție este la maximum, dar folosește-o cu sensibilitate.

Bani


Influențele astrale te fac foarte competitiv/ă la locul de muncă. Vei excela în special în profesiile legate de predare, filosofie și limbi străine.

Buna dispoziție va fi cel mai bun aliat al tău. Te descurci cu grație chiar și cu cele mai dificile situații de la locul de muncă. Oferi argumente bune pentru a găsi soluții și găsești cele mai ingenioase idei pentru a ieși în evidență individual.

Se anunță mai multe vești bune pentru tine. Nu vei avea probleme cu banii, ești minunat/ă la depistarea golurilor prin care banii tău se scurg.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro