Horoscopul săptămânii 12-18 iulie. Capricornul nu trebuie să mintă
Fecioară (23 august – 22 septembrie)

 

Dragoste


Dacă ești căsătorit/ă, viața ta amoroasă este foarte împlinită și ești fericit/ă. Ultimele schimbări pe care le-ai făcut au avut rezultate bune. Partenerul/a de viață este receptiv/ă, dar trebui să-i dai o mână de ajutor pentru a lăsa garda jos și a fi mai încrezător.

Este un moment bun să faci un pas înainte în noua ta relație. Mutatul împreună, planificarea familială sau chiar valorile religioase sunt câteva dintre subiectele pe care le puteți aborda cu ușurință. Ești dispus/ă să-ți împărtășești ideile, oricât de nebunești ar părea.

Dacă ești singur/ă, folosește-ți bine resursele pentru a te apropia de persoana pe care o placi. Încearcă să-ți lași puțin timp liber în programul tău pentru întâlniri spontane.

Bani


Creativitatea ta la locul de muncă este remarcabilă și vei fi foarte isteț/eață în ceea ce privește prezentarea celor mai noi idei ale tale.

Ești foarte clar/ă cu privire la obiectivele tale și le reafirmi pe cele pe termen lung. Interesele tale de anul trecut sunt diferite de cele de astăzi și este în regulă să accepți asta.

Poate că ai făcut unele greșeli nu cu mult timp în urmă, dar relaxează-te pentru că nimeni nu trebuie să afle despre ele. Încearcă să le deghizeți și dacă au ieșit vreodată la lumină, înceracă să le ascunzi până când cineva îți atrage atenția.

Este o săptămână bună pentru a-ți examina conturile și de a negocia avantaje noi cu banca. Ai nevoie de schimbări reale, benefice. Ai putea lua în considerare o ipotecă pentru a achita datorii mai mari sau a accesa împrumturi mai mari.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro