Top 5 calități și 1 defect al zodiei tale
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Atitudine pozitivă. Atitudinea pozitivă trebuie să fie o prezență zilnică în viața noastră, nu doar în momentele dificile și Berbecul înțelege perfect acest lucru. Înțeleg că nu poți controla lumea exterioară, decât într-o măsură foarte mică, dar cel mai important lucru este că fiecare are control deplin asupra stării sale interioare.

Romantic. Romantismul este frumusețe fără limite, frumusețe infinită, spunea un mare om, iar Berbecii o aprobă în unanimitate.

Entuziast. La începutul oricărui proiect, poveste de dragoste sau orice altceva important în viață, toată lumea are această stare. Fluturi în stomac, nerăbdare de a pune în aplicare tot ce-ți trece prin minte și acea fericire interioară pe care o simți că dacă nu o împărtășești imediat va dispărea, dar oamenii născuți sub acest semn știu mai bine decât oricine cum să păstreze această stare pentru o perioadă cât mai lungă.

Ușor copilăresc.
A fi copilăresc în modul de a privi lumea cu curiozitate, entuziasm și inocență nu este ceva de care ar trebui să scapi, dar pentru Berbecul cu suflet veșnic tânăr, este o stare de spirit.

Preocupați de propriile nevoi. Deși nu se poate spune că sunt egoiști, dimpotrivă, Berbecii știu ce este cel mai important pentru ei și se pun pe primul loc.

Agresiv. Comportamentul agresiv arată o poziție fermă a propriilor drepturi, o exprimare greșită a gândurilor și emoțiilor într-un mod care îi afectează pe ceilalți. Asta este ceea ce nu se înțelege corect de fiecare dată, că nu trebuie neapărat să fii agresiv pentru a te impune.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro