Top 5 calități și 1 defect al zodiei tale
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Hotărâți. Acești nativi par să nu-și piardă niciodată determinarea, au o forță interioară de care dau dovadă tot timpul și care îi ajută să fie concentrați asupra lucrurilor importante din viață.

Puternici. Puterea lor vine mai mult din interior, găsesc resursele necesare pentru a merge mai departe după o dezamăgire sau necaz și își reîncarcă bateriile cu lucruri mărunte, dar plăcute sufletului.

Dinamici. Sunt oameni dinamici, iubesc munca în echipă și nu pot sta nemișcați o clipă. Le place să fie mereu ocupați, să facă mereu ceva nou și să fie disponibili pentru oricine are nevoie de ajutor.

Creativ. Își arată creativitatea în momentele cele mai potrivite. Iese ușor din situații complicate și dă dovadă de creativitate chiar și în cazul cadourilor pentru cineva, pentru că nu recurge niciodată la clasicele flori însoțite de bomboane.

Secretos. Știe să păstreze un secret și poți avea întotdeauna încredere într-un Scorpion, care din fire nu prea vorbește despre lucruri intime cu altcineva decât poate cu un prieten foarte bun din copilărie.

Obsedat. Riscă să devină obsedat atunci când pune ochii pe cineva și îl urmărește peste tot, îl sună non-stop, chiar și noaptea târziu.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro