Horoscopul lunii august. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste
În plan sentimental nu apar schimbări majore pentru tine, mai ales dacă ai o relație stabilă. Viața de cuplu rămâne la fel ca și până acum, fără să ai parte de evenimente majore. Dar dacă ești singură, călătoriile sunt cele care ar putea să aducă noutăți. Poți întâlni persoane care să te fascineze și să te atragă ca un magnet, dar este important pentru tine să existe o atracție și la nivel emoțional, nu doar fizic.

Bani
August este o lună a inițiativei pentru tine din punct de vedere al vieții profesionale. Ți-ai stabilit țeluri înalte și vei avea curajul și energia de a le urma, fără să stai prea mult pe gânduri. Îți vei pune în valoare abilitățile de lider nu doar pentru că ți-ai dori asta, ci pentru că vrei neapărat succesul, iar cei din jur te vor urma fără să ezite. Tcomai datorită acestei hotărâri de care dai dovadă vei putea câștiga mai mulți bani în luna august.

Cumpene
Din fericire pentru tine, luna august se va dovedi a fi una foarte bună, fără să ai parte de cumpene sau probleme importante. Chiar dacă apar mici neplăceri, care sunt inevitabile, reușești să le depășești fără să faci prea mare caz. Dacă de obicei dramatizezi orice detaliu care nu este pe placul tău, luna aceasta vei putea să treci cu vederea ceea ce te nemulțumește.

Sănătate
Ai o sănătate de invidiat în această lună. Nu te confrunți cu probleme de sănătate și ai suficientă energie pentru a-ți urma toate țelurile pe care ți le-ai propus în plan profesional, dar și personal. Este o perioadă bună, în care să te bucuri de succesul tău fără ca problemele de sănătate să-ți strice planurile.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro