Horoscopul lunii august. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste
Apar schimbări pentru tine în plan sentimental și te vei confrunta cu o situație tulbure, pe care nu știi cum să o abordezi. Viața sentimentală se va împleti cumva cu cea profesională sau cu statutul social. Te vei întreba dacă nu cumva ai ales greșit sau dacă oare nu poți mai mult decât ai deja, în privința relației amoroase. În orice caz, viața ta personală va ajunge cumva în atenția tuturor.

Bani
Poți avea parte de unele obstacole în viața ta profesională în această lună. Risti să te confrunți cu unele dificultăți sau situații tensionate care te pun pe gânduri sau te determină să iei unele decizii radicale. Călătoriile de afaceri sau cele în interes de serviciu îți vor aduce mai mulți bani în această lună.

Cumpene
Luna august se va dovedi cu adevărat o lună de cumpănă pentru tine. Apar tot felul de situații care necesită schimbări, care te determină să-ți pui întrebări dificile și să cauți soluții. Este o perioadă a transformărilor atât în plan profesional, cât și în cel personal, dar când se va încheia, vei fi mândră de realizările tale, în mod sigur.

Sănătate
Nu te confrunți cu probleme de sănătate luna aceasta și poți spune că ai un nivel de energie destul de bun. Stările de spirit nu tocmai bune ar putea să-ți umbrească puțin luna august, în care ai tendința de a fi mai morocănos și mai pesimist ca de obicei.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro