Chifteluţe de dovlecei
Mancaruri / 05.02.2017

Ingrediente

- 250 g dovlecel ras
- 2 ouă bătute
- 1 ceapă tocată
- 200 g făină
- 100 g parmezan ras
- 100 g mozzarella
- 2 linguri ulei
- sare

Mod de preparare

Amestecaţi suficient de bine dovlecelul ras, ouăle bătute, ceapa tocată mărunt, făina, sarea şi ambele tipuri de brânză până când toate ingredientele sunt distribuite uniform.

Se pune uleiul la încins în tigaie la foc mediu spre mare, iar cu o lingură formăm chifteluţe din amestecul rezultat, pe care le putem aplatiza ulterior cu mâna. Se prăjesc câteva minute pe fiecare parte până prind culoare aurie.

Se servesc cu smântână sau sos de tomate, după preferinţă.
 

  • BabaCuColacii1, vineri, 10.02.2017 18:02
    E cam putin parmezan

    Cand am facut dovleceii am simtit o lipsa de parmezan.As recomanda sa puneti vreo 250-300 g de parmezan :)

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro