Ciorba de cocos cu taitel de casa
Mancaruri / 22.02.2013

Ingrediente

Ingrediente: 1 cocos 2 morcovi 2 pastarnaci 1/2 radacina de telina 2 ardei 1 ceapa rosii cuburi 2 litri de bors taitel de casa patrunjel sau leustean sare

Mod de preparare

Dupa ce am spalat pasarea foarte bine, am bucatit-o si am pus-o la fiert in 6 litri de apa. Cand cocosul a fost aproape fiert am adaugat peste el ceapa si radacinoasele curatate,spalate si taiate cubulete.Dupa 10 minute am pus ardeiul taiat si rosiile .Le-am lasat sa dea in cateva clocote si am pus borsul. Dupa ce s-a integrat si el in comunitate :) am adaugat sarea si taitelul de casa facut din 2 oua,sare si faina. Am lasat 2 minute sa fiarba ,am presarat verdeata ,am acoperit si am inchis focul. Cea mai buna ciorba !:) Ciorba este nedefinita,trebuie simtita si indelung degustata!:) Pofta buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro