Salată cu dovlecei şi anghinare
Ingrediente
2 bucăţi de piept de pui, înjumătăţite
sare şi piper după gust
6 linguri de ulei de măsline
4 dovlecei, tăiaţi felii cu o grosime de aproximativ 1 1/2 centimetri
1 cană cu năut
1 cană cu măsline negre
1 cana cu inimi de anghinare, tocate
1/2 cană cu parmezan
Mod de preparare
Presară sare şi piper pe ambele bucăţi de piept de pui.
Încălzeşte 2 linguri de ulei într-o tigaie şi pune la prăjit pieptul de pui. Taie apoi bucăţile de carne şi pune-le într-o tigaie mai mare.
În cele 4 linguri de ulei rămase, pune la prăjit şi dovleceii. Scurge-i apoi de ulei folosind şerveţele de hârtie.
Amestecă dovleceii, năutul, măslinele, anghinarea şi parmezanul cu pieptul de pui. Înainte de servire, lasă-l la frigider aproximativ o oră.