Postul Paştelui: Ciorbă de spanac cu cartofi şi aromă de usturoi
Supe si ciorbe / 09.04.2012

Ingrediente

1 kg de spanac
1 ceapă
1 morcov
3 cartofi
4 căţei de usturoi
2 roşii
100 g de orez
o mână de frunze de pătrunjel
ulei, borş, sare şi piper, după gust

Mod de preparare

Spală spanacul foarte bine şi pune-l la fiert aproximativ 15 minute. Mai apoi, ia-l de pe foc, strecoară-l şi taie-l mai mărunt. În cele 15 minute ai timp să căleşti ceapa, morcovul şi orezul. Mai apoi, în doi litri de apă, vei pune alimentele călite şi spanacul. Cartofii şi roşiile tăiate în cubuleţe se adaugă mai târziu în apa clocotindă. Când legumele sunt aproape fierte adaugă usturoiul tocat şi borşul, care a fiert în prealabil în alt vas. La final garniseşte cu frunzele de pătrunjel şi ia oala de pe foc. Ciorba este gata!

  • denisa, marţi, 25.02.2014 10:41
    supa

    Am fakut supa si e foarte buna pup

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro