Reţetă de post: Ciorbă de verdeaţă
Supe si ciorbe / 10.04.2012

Ingrediente

2 l apă,
1 l borş,
o farfurie adâncă plină cu verdeaţă,
3 linguri orez,
1 linguriţă cu zahăr,
sare

Mod de preparare

Se pun la fiert într-o oală cu apă frunze de lobodă, frunze de sfeclă, cozi de ceapă verde, mărar, pătrunjel, după gust şi leuştean, tăiate mărunt.
Se adaugă borşul strecurat, sarea, zahărul şi orezul ales şi spălat.
Se lasă să fiarbă.
Se serveşte simplă, iar dacă nu ţii post, o poţi drege cu un gălbenuş şi cu o lingură de smântână.
 

  • elena_smile, miercuri, 11.04.2012 12:18
    ciorbe

    Yamy Yamy ..ce imi plac ciorbele :) asta suna chiar foarte bine

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro