Reţetă de post: Supă franţuzească de ceapă
Supe si ciorbe / 28.03.2012

Ingrediente

500g ceapă(roşie şi albă)
1 litru de apă
1-2 căţei de usturoi
3-4 linguri ulei de măsline
vin alb
parmezan (caşcaval)
zeamă de lămâie
sare şi piper

Mod de preparare

Se curaţă ceapa şi se taie mărunt. Se încinge uleiul şi se rumeneşte ceapa, până prinde culoare. Se adaugă zeama de lămâie, apa, sare şi piper. Se lasă la foc mic, circa o oră. La sfârşit, înainte cu câteva minute să opriţi focul, se adugă câteva linguri de vin alb. Se serveşte caldă, cu parmezan ras, presărat în farfurie. De asemenea, poate fi servită cu felii de pâine, prăjite, unse cu ulei de măsline şi usturoi pisat.
 

  • ema, joi, 29.03.2012 21:17
    de post?

    Parmezanul e de mâncat! Nemâncând postim,cugetând la voia lui Dumnezeu,ne amintim mai usor greselile şi ne dorim mai mult iertarea şi împacarea cu Dumnezeu care ne iubeşte mult şi ne doreşte sanatoşi şi plini de dragoste şi pace.Cu ajutorul Lui îti doresc succes.

  • Elena, joi, 29.03.2012 00:03
    ?

    reteta de post : supa frantuzeasca de ceapa. cu parmezan...parmezanul e de post?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro