Supa crema de morcovi cu curry
Supe si ciorbe / 27.08.2010

Mod de preparare

O delicatete de supa racoritoare si extrem de bogata in vitamine si minerale.

Ingrediente

3 linguri ulei de masline extravirgin
2 lingurita curry pudra
8 morcovi, curatati si taiati
4 tulpini de telina, taiate
1 ceapa taiata marunt
5 cesti supa de legume
1 lingura zeama de lamaie
1/2 lingurita sare
piper proaspat macinat

 

Mod de preparare

  • Se pune uleiul si curry intr-o cratita si se lasa pe foc mic 1-2 minute;
  • Se adauga morcovii, telina, ceapa si se lasa pe foc 10 minute, amestecand des, dupa care se adauga supa de legume;
  • Se lasa la racit, dupa care se toarna in blender;
  • Se fierbe la foc mic supa crema pentru inca 2-3 minute;
  • Se adauga sare, piper si zeama de lamaie.


Informatii nutritionale: 133 calorii; 8 g grasimi; 4 mg colesterol; 12 g carbohidrati; 5 g proteine; 3 g fibre; 389 mg sodiu; 383 mg potasiu, vitamina A si vitamina C.

Credit foto: eatingwell.com

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro