Supă de ceapă
Supe si ciorbe / 05.01.2011

Mod de preparare

Vrei să faci în cel mai scurt timp o supă rafinată? Supa de ceapă cu caşcaval este cea mai bună alegere. Este un preparat consistent, perfect pentru zilele geroase de iarnă.


Ingrediente:


6 cepe albe
un pahar cu vin alb
un cubuleţ de unt
caşcaval ras
6 felii de paine
sare şi piper
2 litri de apă
 

Preparare:

 

Se căleşte ceapa în unt.
Se adaugă vinul, apa, sarea, piperul.
Se fierbe 30 minute la foc mic.
Se prajesc feliile de paine.
Supa se pune în boluri termorezistente, se pun în fiecare bol, peste supa, 1-2 felii de pâine prăjită şi se presară caşcavalul ras.
Se dă la cuptor 5 minute.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro