Supa de rosii cu taitei de casa
Supe si ciorbe / 25.02.2013

Ingrediente

Pentru supa 1l suc de rosii; 3/4 ceasca cu taitei nefierti; 1/2 lingurita cu oregano; 1/2 lingurita cu busuioc; 2 lingurite cu ulei de masline; 1 morcov ras pe razatoatea mica; condimente,sare ,piper,delicat.. patrunjel Pentru taitei 1 ou; 100 g faina; sare; cate 1 ou pentru fiecare 100 de grame de faina si un praf de sare.

Mod de preparare

Preparare supa Se pune morcovul la fiert intr-o cana de apa 10 minute,se adauga uleiul si sucul de rosii facut in casa se mai lasa 10 minute se adauga condimentele si taitei si se mai lasa 5 minute ,se trage de pe foc si pe pune patrunjelul . Preparare taitei Am framantat bine oul cu sarea si faina pana am obtinut un aluat neted, omogen si elastic Am infoliat bila de aluat si am lasat-o sa se odihneasa o jumatate de ora. Se intinde foaie subtire si se taie ,se pun la uscat si se folosesc cand avem nevoie.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro