Supă thailandeză cu lapte de cocos
Supe si ciorbe / 07.05.2011

Mod de preparare

Încearcă o nouă reţetă de supă cu lapte de cocos. Ai nevoie de câteva ingrediente şi puţin timp de preparare. Poftă bună!

Ingrediente

1 lingură ulei de măsline
2 linguriţe ghimbir proaspăt tocat
1 legătură de lemongrass tocat
2 linguriţe de pastă de curry
4 ceşti cu supă de legume
3 linguriţe cu sos de peşte
1 linguriţă cu zahăr brun
1 cutie cu lapte de cocos
200 g ciuperci proaspete tocate
2 linguriţe suc de lămâie proaspăt
1/4 ceaşcă cu coriandru proaspăt tocat
Sare după gust


Mod de preparare

Pune uleiul la încălzit pe foc şi adaugă ghimbirul, lemongrass şi pasta de curry. Lasă aproximativ 1 minut apoi toarnă supa de legume, sosul de peşte şi zahărul mestecând. Dupa 15 minute, pune şi laptele de cocos şi ciupercile. Mai lasă aproximativ 5 minute şi îndepărtează de pe foc. Adaugă sucul de lămâie, sarea şi coriandrul.
  • Letitia Baltes, duminică, 25.09.2011 13:41
    Supe si ciorbe la rece

    Sunt incantata !Voi incerca toate retetele!Sper doar sa gasesc in magazinele noastre toate ingredientele necesare!Ma refer la laptele de cocos,in special.Oricum,-aceste retete ,si altele,desigur-imi sunt de un mare ajutor pentru diversificarea meniului familiei mele.Va multumesc! Letitia

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro