O femeie împlinită: Cum s-a schimbat viața Angelinei Jolie după nunta cu Brad Pitt

Vedete / 18.11.2014

Actrița americană a mărturisit, într-un interviu, că după căsătorie se simte mai apropiată de partenerul ei de viață.

Sunt împreună de aproape zece ani. Și cu toate astea, căsătoria i-a schimbat. Trăiesc la fel, dar se simt altfel acum, ca soț și soție. După nunta anului, Angelina Jolie și Brad Pitt spun că sunt mai fericiți și mai liniștiți. Viața lor s-a schimbat din nou în bine.

Actrița americană a vorbit, într-un interviu acordat ediției australiene a cotidianului Daily Mail, despre viața ei ca femeie căsătorită și despre cum se simte în această etapă a vieții sale. "Cred că ne simțim și mai legați. Căsătoria ne face fericiți, ne dă un alt sens. Nu cred că depindeam de asta... dar simt că el e soțul meu", a mărturisit Angelina la premiera mondială a filmului pe care ea l-a regizat, "Unbroken".


Însoțită de cei șase copii pe covorul roșu de la Teatrul de Stat din Sidney, vedeta a spus că aceștia abia așteaptă să vadă pelicula: "Ei sunt foarte atrași de această poveste și o să le urmăresc reacțiile, pentru că eu cred că le prinde bine să-l vadă, are un mesaj bun pentru ei."

Angelina a dorit să vadă premiera în Australia pentru că anul trecut aici a filmat cea mai mare parte din acest film în țara cangurilor. "Unbroken" urmărește viața alergătorului olimpic Louis Zamperini, care a fost luat prizonier de armata japoneză în timpul Celui De-Al Doilea Război Mondial.
  • bob, marţi, 18.11.2014 12:17
    a jucat si a castigat

    Bineinteles ca acum nu se mai teme ca o lasa cu 6 copii,sper insa sa nu apese prea mult acceleratia... De el ce sa zici ?!.....ca sa vezi un pumn de oase o frumusete...si sa asisti la efectele drogurilor...si sa-i faci poftele sado-maso...asta-i pasiune,nu gluma ! Si iubeste copiii...si e gentleman...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro