Horoscopul lunii iulie. Scorpionul va avea parte de unele neînțelegeri
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


Când vine vorba de inima ta, iulie va fi o lună liniștită. Anumite influențe astrale te vor încuraja să-ți gestionezi propria sensibilitate, ceea ce te va ajuta să faci față provocărilor din prima săptămână a lunii.

Pe de altă parte, în jurul celei de-a doua săptămâni, astrele vor favoriza conversațiile profunde cu familia, prietenii sau partenerul/a de viață despre planurile de viitor. Dacă te concentrezi mai mult pe vindecarea relației cu tine însuți și cu persoana iubită vei obține numeroase beneficii.

Aventurile și relațiile scurte nu sunt favorizate luna aceasta.

Bani


La locul de muncă, totul indică succesul tău, mai ales în ultima săptămână a lunii. Va trebui să îți aperi ideile, proiectele și jobul, ceea ce va necesita efort, dar vei reuși.

Trebuie să fii mai curajos/oasă. Nu îți fie teamă să acționezi imediat ce ai o idee clară. Nu zăbovi prea mult asupra ei, deoarece altcineva ar putea veni din urmă și te va depăși. De fapt, trebuie să fii mai îndrăzneț/eață profesional.

Pe de altă parte, personalitatea ta te va ajuta să reușești. Un prieten îți poate oferi o slujbă excelentă sau o oportunitate de afaceri care te va îmbogăți literalmente. E posibil să fii nevoit/ă să călătorești mai mult în interes de serviciu luna aceasta.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro