Horoscopul lunii iulie. Scorpionul va avea parte de unele neînțelegeri
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste


Aceasta este o lună care începe cu dorința de a împărtăși totul partenerului/ei de viață. Timpul, fericirea, senzualitatea și chiar bunurile materiale ar putea fi în centrul atenției în întâlnirile tale romantice.

Vei avea o vitalitate extraordinară în toate problemele și situațiile legate de dragoste. În fiecare zi vei dori ceva mai mult decât ieri, dar te vei opri la jumătatea lunii când cineva sau ceva îți va impune o limită. Acest lucru îți poate stârpi pe moment fericirea, dar va trebui să treci peste dacă vrei să treci la următorul nivel în ceea ce privește viața ta sentimentală.

În ceea ce privește familia, pot exista situații emoționale foarte dificile. Socrii împotriva partenerului/ei sau cumnații enervanți care provoacă ceartă între tine și persoana iubită. Să nu mai amintim de bârfe și trădare!

Bani


Problemele legate de moșteniri sau parteneriate vor fi foarte importante luna aceasta, în special în prima săptămână din iulie. Zona activelor comune arde și vor exista probleme cu unele persoane care vor încerca să te facă să te simți zgârcit.

Dacă ești pe cale să îți asumi responsabilitatea de a-ți crește veniturile, să soliciți un credit sau să împrumuți bani, astrele vor fi de partea ta. Vei avea un oarecare noroc în toate problemele legate de afaceri.

Te vei vedea nevoit/ă să accepți noi modalități de gestionare a finanțelor personale.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro