Horoscopul lunii iulie. Scorpionul va avea parte de unele neînțelegeri
Leu (22 iulie - 22 august)

Dragoste


Astrele te împing să scapi de vechile concepții care nu îți mai servesc atunci când vine vorba de iubire. E momentul să faci o schimbare în modul în care relaționezi cu partenerul/a.

Dacă rămâi într-un mariaj care nu te mai face fericită, luna aceasta va fi extrem de grea. Să te prefaci că totul merge bine nu este soluția! Trebuie să inovezi și să adopți o abordare diferită în relația cu partenerul/a. Decide dacă ar trebui să o reconstruiești, să o îmbunătățești sau să o închei într-un mod diplomatic.

Dacă ești singur/ă, te vei împrieteni cu cineva care nu va deveni iubitul/a tău/ta, ci îți va transforma viața pe alte planuri, cum ar fi cel profesional sau financiar.

Bani


Va trebui să fii atent/ă la ceea ce scoți pe gură când te enervezi. Îți va fi greu să primești comenzi și vei fi destul de tiran când le vei da tu. Transformarea ta interioară cu privire la adevărata ta chemare te va face să te simți frustrat/ă. Nu ignora această furie, ci transform-o în curaj pentru a-ți îndeplini țelurile profesionale și financiare.

Pot exista concedieri și schimbări bruște la locul de muncă, cum ar fi ore suplimentare, modificări ale programului sau anularea unor proiecte și planuri. Fă loc evenimentelor neprevăzute! Va fi o lună grea, dar, dacă îți respecți munca și ești serios/oasă, tot ce se întâmplă vva fi doar o lecție din care ai multe de învățat.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro