Horoscopul săptămânii 22-28 iunie. Află previziunile pentru zodia ta
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dragoste
Ai multe pe cap în plan profesional astfel încât ai putea să-ţi neglijezi partenerul de viaţă. Încearcă să creezi un echilibru între serviciu şi viaţa amoroasă, altfel rişti să provoci nemulţumiri serioase jumătăţii tale. Chiar şi câteva momente de intimitate în doi v-ar putea ajuta să vă reconectaţi şi să ieşiţi din faza de tensiune care vă afectează relaţia.

Bani
Vei avea parte de o perioadă foarte agitată la locul de muncă. Eşti nevoită să lucrezi suplimentar, să acoperi zone care nu fac parte din responsabilităţile tale. Deşi presiunea şi agitaţia nu te sperie în mod normal, de această dată te vei simţi suprasolicitată şi epuizată. În plan financiar vei avea nevoie de susţinerea cunoscuţilor pentru a realiza un plan care necesită o investiţie.

Sănătate
Nu ai un nivel de energie satisfăcător în această săptămână, iar de vină pentru asta este viaţa profesională tot mai agitată. Încearcă să nu-ţi încarci şi mai mult ptogramul, plănuind ieşiri în oraş epuizante sau petreceri pentru finalul săptămânii. Alege în schimb să petreci timp în natură sau într-un mediu relaxant, pentru a-ţi încărca bateriile.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro