Horoscopul săptămânii 22-28 iunie. Află previziunile pentru zodia ta
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragoste
Diferenţele dintre tine şi partenerul tău de viaţă vor fi mult mai accentuate în această săptămână. Deşi discutaţi mult pe tema acestora, pur şi simplu nu reuşiţi să ajungeţi la un consens. Este posibil ca insistenţa de care dai dovadă să-l obosească foarte tare pe iubitul tău, care va căuta refugiu în activităţi solitare.

Bani
Vei simţi în această săptămână că te loveşti de tot felul de obstacole în viaţa ta profesională. Nu reuşeşti să te înţelegi cu colegii tăi, discuţiile cu partenerii sau colaboratorii sunt dificile şi nu te ajută să obţii ceea ce sperai. Este foarte important să-ţi menţii impulsivitatea sub control.

Sănătate
Va fi o săptămână destul de dificilă în ceea ce priveşte forma fizică şi sănătatea. Dacă neglijezi unele probleme care te sâcâie deja de ceva vreme rişti să contribui la agravarea lor. Echilibrul este deosebit de important pentru că ai tendinţa ori de a ignora complet semnalele de alarma cu privire la starea ta de sănătate, ori de a exagera fiecare simptom şi de a cădea în latura ipohondriei.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro