Horoscopul săptămânii 22-28 iunie. Află previziunile pentru zodia ta
Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dragoste
Problemele dintre tine şi partenerul tău vă privesc numai pe voi doi, iar implicarea altor persoane, precum prieteni sau membri ai familiei nu vă ajută cu nimic, din contră, ar putea să agraveze situaţia. Încearcă să ai o discuţie serioasă cu iubitul tău pentru a găsi o cale eficientă de a vă rezolva problemele.

Bani
Nu reuşeşti să fii pe aceeaşi lungime de undă cu colegii, colaboratorii, partenerii sau clienţii, iar acest lucru îţi poate pune beţe în roate şi mai ales, îţi poate afecta imaginea. Ai grijă să clarifici fiecare aspect al chestiunilor profesionale ca să nu le laşi loc cârcotaşilor să îţi critice munca. În plan financiar se anunţă o perioadă destul de dificilă, dar pentru că eşti o persoană foarte organizată şi chibzuită ai toate şansele să treci cu bine şi peste asta.

Sănătate
Unele veşti ar putea să te tulbure în această săptămână şi să-ţi afecteze cheful de viaţă şi starea de spirit. Dar cea mai mare problemă este nu poţi să-ţi manifeşti sentimentele şi să-ţi expui reacţiile, pentru că este vorba despre o chestiune pe care încerci să o ascunzi de ceilalţi.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro