Horoscopul lunii aprilie. Probleme pentru Gemeni
Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Pentru oricine crede că lipsește compatibilitatea dintre tine și partenerul/a tău/ta, luna aprilie este aici pentru a le schimba părerea.

Conform horoscopului lunar, lucrurile stau destul de bine pentru tine în ceea ce privește dragostea. Nu numai că te vei bucura de clipe grozave în relație, dar o vei și remedia dacă existau unele probleme.

Dacă ești singur/ă, vei avea noroc în dragoste, deoarece ai toate șansele să găsești persoana potrivită pentru căsătorie.

Dacă ești deja căsătorit/ă, s-ar putea ca tu și soțul tău să vă distanțați puțin din cauza anumitor treburi la locul de muncă. Cu toate acestea, nu va crea goluri între tine și soțul/soția ta. La finalul lunii veți recupera timpul pierdut și veți fi mai aproape decât oricând. Nu ai motive să îți pierzi încrederea în casnicia voastră.

Bani

Continuă în același ritm și în luna aprilie, acesta este sfatul astrelor în ceea ce privește banii.

Cu toate acestea, asigură-te că nu îți creezi probleme singur/ă. Dacă vrei să ai încredere în niște oameni apropiați, fă-o! Dacă nu, nu o face deloc.

Pe de altă parte, conform previziunilor astrale, vei câștiga o sumă semnificativă de bani dintr-o nouă sursă. Asta s-ar putea datora și familiei.

Evită achizițiile majore, mai ales în ceea ce privește bijuteriile, deoarece ai putea cheltui mai mult decât ți-ai imagina.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro