Horoscopul lunii aprilie. Probleme pentru Gemeni
Pești (19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Începutul lunii va fi excelent în ceea ce privește dragostea. Cu toate acestea, pe măsură ce luna avansează, s-ar putea ca lucrurile să nu decurgă conform planului. Vei experimenta fluctuații importante în relația ta pe la sfârșitul lunii. Vor exista dispute, o comunicare greșită și probele, toate pot dăuna în moduri diferite.

Când discuți lucruri importante cu partenerul/a, astrele te sfătuiesc să îți păstrezi calmul. Dacă nu faci acest lucru, te vei înconjura de necazuri care ar putea duce la o despărțire temporară între tine și partenerul/a tău/ta.

Cuplurile căsătorite ar trebui, de asemenea, să recunoască importanța soțului/soției. Relația voastră ar putea avea de suferit dacă nu faci asta.

Dacă ești singur/ă, vei fi norocos/oasă și te vei distra de minune cunoscând oameni noi sau începând noi relații. Există șanse chiar mari să te căsătorești cu cel/cea cu care te întâlnești în această perioadă.

Nativii deja separați de partenerii lor se pot aștepta la o împăcare. Asigură-te că iei decizia de a te întoarce după ce ai analizat totul cu atenție.

Bani

Horoscopul lunii acesteia prezice că vei avea noroc la bani. Banii nu îți vor lipsi, vor exista multe surse diferite de venit și unii membri al familiei vor contribui cu ce pot la situația ta financiară.

Se anunță, de asemenea, câștiguri și profituri pentru cei care fac afaceri. Totuși, trebuie să fii foarte sigur/ă de investițiile pe care le faci. La sfârșit de aprilie, poți faci unele investiții pe termen scurt.

Astrele te sfătuiesc să nu soliciți niciun împrumut, ci să te descurci cu ceea ce ai. Cineva din familie te va ajuta, iar viața ți se va îmbunătăți simțitor.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro