Horoscopul lunii aprilie. Probleme pentru Gemeni
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Vrei să faci atât de multe pentru partenerul/a tău/ta. Cu toate acestea, uneori pur și simplu nu este suficient. Conform previziunilor astrale din luna aprilie, în ciuda eforturilor tale, poate părea că nu se întâmplă nimic.

Cea mai înțeleaptă cale de acțiune în această situație este să lași lucrurile să se desfășoare în voia lor. Dacă insiști prea tare, s-ar putea să suferi o dezamăgire imensă.

Găsirea unui/unei soț/soții ar putea dura puțin mai mult pentru cei singuri. Cu toate acestea, este foarte important să nu îți pierzi speranța și să crezi că dragostea sau partenerul potrivit te așteaptă undeva acolo.

Bani

Chiar dacă poate părea un început de lună dificil, lucrurile se vor îmbunătăți în a doua jumătate din aprilie.

Nu este o perioadă bună pentru investiții. Cu toate acestea, cea mai bună parte este că nu vor exista crize financiare și banii vor continua să vină în mod constant.

S-ar putea să primești vești excelente de la familia ta și asta ar putea implica proprietăți moștenite care îți aduc profit. Sursa principală de bani ar putea fi familia ta.

Poate exista și un împrumut vechi pe care l-ai fi dat cuiva și acesta îți va da suma înapoi cu dobândă cu tot. De asemenea, poți primi slujba pe care ți-ai dorit-o de mult timp.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro