Horoscopul lunii aprilie. Probleme pentru Gemeni
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

În viața personală, conform previziunilor din această lună, te vei bucura în prima jumătate din aprilie. Partenerul/a de viață te poate surprinde ocazional sau poți lua câteva măsuri decisive pentru a-ți consolida relația.

Dacă ești căsătorit/ă, unele sarcini casnice ar putea scurta timp petrecut cu soțul/soția.

Dacă ești singur/ă, ai putea întâlni oameni minunați cu care îți vei dori să te căsătorești. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să acționezi cu prudență și să eviți să iei decizii rapide.

Există o posibilitate minoră ca în această lună să simți sau să suferi schimbări de dispoziție care ar putea face lucrurile supărătoare între tine și partener/ă.

Dacă ești în curs de divorț, fii pregătit/ă să auzi o declarație în favoarea ta. De asemenea, te vei vindeca mai repede decât te aștepți.

Bani

Te vei descurca bine din punct de vedere financiar. Vei culege recompense semnificative în această lună.

Ai putea avea succes în afaceri. Cu toate acestea, spre sfârșit de aprilie ai putea fi tentat/ă să cheltuiești excesiv și inutil.

Drept urmare, astrele te sfătuiesc să îți menții un buget strict pentru că lucrurile s-ar putea înrăutăți mai târziu în cursul lunii. Există o posibilitate minoră să apară cheltuieli neașteptate.

Dacă acest lucru se întâmplă, îți va fi dificil să faci față unei astfel de situații. Cu toate acestea, cineva din familia ta va deveni un mare sprijin pentru tine și te va pune din nou pe picioare.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro