Horoscopul săptămânii 19-25 iulie. Totul va fi bine pentru Berbeci, dar le va lipsi distracția
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragoste


Viața ta amoroasă va fi previzibilă săptămâna aceasta. Totul merge așa cum a fost planificat, fără situații neașteptate sau incertitudini. Se poate spune chiar că e o liniște care duce spre rutină. Acesta ar trebui să fie un motiv de bucurie, deși îți va fi dor de ceva acțiune și distracție.

Așadar, va trebui să aduci ceva nou relației tale. Aventuri extraordinare vor veni dacă te axezi pe asta. Nu este greu să spargi rutina și să deschizi ușile imaginației. Visele se pot împlini!

Dacă ești singur/ă, vei renunța încet la acea timiditate care te învăluie. Te vei simți bine și vei întâlni oameni atrăgători, dar nu va exista cineva care să aibă un impact real asupra inimii tale.

Bani


Există o mulțime de oameni care sunt cu ochii pe tine și îți urmăresc munca și asta te poate face să te simți coplești/ă săptămâna aceasta. S-ar putea chiar să te confrunți cu colegii de muncă. Va trebui să înveți să îți ții nervii sub control, astfel încât ceea ce se întâmplă la locul de muncă să nu îți afecteze viața de familie.

Acestea fiind spuse, va trebui să faci o schimbare minoră pentru a-ți îmbunătăți performanța la locul de muncă. Acordă mai multă atenție detaliilor și nu-ți pierde timpul cu dispute inutile.

Pentru a câștiga bani în plus, efectuează un studiu aprofundat al pieței colecționarilor locali. S-ar putea să ai un obiect vechi în subsolul casei tale care s-ar putea vinde la un preț mai mult decât decent.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro