Horoscopul săptămânii 19-25 iulie. Totul va fi bine pentru Berbeci, dar le va lipsi distracția
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Dragoste


Ești foarte îndrăgostit/ă, profund îndrăgostit/ă, dar ceva nu funcționează și crezi că e vina ta. Universul știe ce este, deși probabil nu ai băgat de seamă semnalele de alarmă.

Astrele îți recomandă să te relaxezi, deoarece vor fi multe schimbări. O persoană din trecutul partenerului/ei de viață va reapărea și vei fi foarte gelos/oasă. Acest fapt este singurul lucru care te-ar putea determina să te desparți.

Dacă ești singur/ă, vei ajunge la concluzia că a sosit timpul să te îndrăgostești. Spre sfârșitul săptămânii, sâmbătă și duminică, sentimentele tale vor fi intense.

Bani


Încă o săptămână monotonă, încă o săptămână în care faci ce-ai făcut și până acum la locul de muncă. Crezi că acest mod de viață te reprezintă? Astrele te sfătuiesc să stabilești un ultimatum și să pui capăt acestei situații.

Spre weekend, îți vei da seama cât ai muncit și câți colegi ai salvat și ajutat. Ai lucruri mai bune de făcut, cum ar fi să ai grijă de tine și să te pui pe primul loc. Vorbește cu șeful tău și cere-i ceea ce meriți.

Și nu e vorba doar de recunoașterea eforturilor tale, ci și de bani!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro