Horoscopul săptămânii 19-25 iulie. Totul va fi bine pentru Berbeci, dar le va lipsi distracția
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

 

Dragoste


Totul este clar în dragoste pentru tine. Acest lucru îți permite să te bucuri de stabilitate și pace sufletească. Vei fi liniștit/ă în ceea ce privește relația ta.

Vei fi semnul cel mai surprins în această săptămână. Indiferent dacă ai o relație stabilă sau abia ai cunoscut pe cineva, partenerul/a te va învălui cu gesturi romantice.

Te vei simți foarte norocos/oasă și fericit/ă și vei proiecta o energie bună în cercul tău apropiat.

Bani


Predicția astrelor pentru tine anunță o săptămână încărcată în domeniul profesional, în special în ceea ce privește relațiile profesionale. Climatul indică faptul că acestea sunt zile excelente pentru a participa la congrese, reuniuni și târguri, unde poți întâlni noi oameni influenți.

Îți va fi ușor să porți o conversație și manifești interes pentru orice nou domeniu de activitate. Cu toate acestea, ai grijă să nu fii prea lingușitor/oare cu oamenii cu care vorbești, altfel vor vedea care este jocul tău.

Dacă interlocutorul tău crede că i te adresezi doar din interes financiar și că te aștepți să-ți catapulteze cariera spre succes, nu vei crea o conexiune reală.

Citește și: Cele mai seducătoare 3 zodii din astrologie

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro