Horoscopul săptămânii 19-25 iulie. Totul va fi bine pentru Berbeci, dar le va lipsi distracția
Pești (19 februarie - 20 martie)

 

Dragoste


Vei observa că nesiguranțele tale încep să se înmoaie până când dispar. Iubirea de sine renaște și va fi dornică să te facă să vezi toate calitățile pe care le ai.

Vei găsi liniște sufletească și vei învăța să te ierți pentru micile tale scăpări sau defecte. Teama ta de a avea din nou încredere în oameni va dispărea. Vei fi dispus/ă să lași garda jos și să fii din nou vulnerabil/ă în fața iubirii.

Îți vei recăpăta speranța pentru o relație, de parcă ai fi un copil mic care își face prieteni noi. Vei lăsa spontaneitatea să te ghideze. Privirea ta inocentă te împinge spre surprize plăcute.

Bani


Săptămâna aceasta vei obține ceva beneficii financiare. Însă, pentru asta, trebuie să menții lucrurile într-o perfectă ordine la locul de muncă sau în afaceri. Organizarea face totul!

Este un moment foarte bun pentru a face un plan financiar personal. Notarea obiectivelor financiare pe termen lung te va ajuta să vezi totul mult mai clar. Apoi, bineînțeles, să treci la acțiune.

Participă la congrese, cursuri, gale de caritate sau târguri de joburi, mai ales dacă ești șomer/ă. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro