Horoscopul săptămânii 20-26 decembrie. Vărsătorul nu va scăpa de nemulțumiri decât dacă face unele schimbări în viața sa
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Perspective foarte bune în această săptămână pentru tine. Dacă te-ai născut în această zodie, zilele acestea vor fi surprize plăcute și vei primi vești bune.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, partenerul/a de viață îți va face o mare surpriză. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie sau de planificarea unei călătorii pe care ți-o dorești.

Dacă ești singur/ă, cel mai probabil vei cunoaște pe cineva care te va atrage, dar nu îți vei face mari speranțe. Este mai bine așa, ia lucrurile cum vin!

Bani

În domeniul profesional sau financiar va avea loc o schimbare care să te avantajeze, poate chiar poți scăpa de cineva care te deranja. Acum te vei simți mai confortabil și vei putea lucra mai mult pe îndelete, fără presiune.

În aceste condiții favorabile, vei putea să-ți demonstrezi întregul potențial, să faci lucruri importante care își vor avea răsplata materială în viitorul apropiat.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro