Horoscopul săptămânii 20-26 decembrie. Vărsătorul nu va scăpa de nemulțumiri decât dacă face unele schimbări în viața sa
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Ai dat totul pentru relație și pentru persoana iubită, dar aceasta nu a apreciat nimic. Te simți frustrat/ă și dezamăgit/ă. Trebuie să iei o decizie și să pui capăt acestei situații chiar acum.

Dacă nu vezi soluția, cere sprijin prietenilor tăi.

Pe parcursul acestei săptămâni, amintirile ar putea ieși la suprafață. În cazul tău, cu siguranță te vei întreba ce se întâmplă cu tine. Poate că ții în tine niște sentimente pe care vrei să le exprimi. Acum este momentul să le dai afară, astfel încât să poți avansa în viață.

Bani

Probabil în această săptămână te vei simți cu moralul la pământ și fără energie. Acest lucru se vede la locul de muncă și s-ar putea să te simți vinovat/ă pentru că nu muncești suficient de bine.

Cu toate acestea, nu-ți face griji, deoarece la mijlocul săptămânii îți vei recăpăta puterile și vitalitatea, drept urmare și capacitateaa ta de muncă.

Acest lucru se poate întâmpla din cauza faptului că nu ai fost foarte mulțumit/ă de modul în care decurg lucrurile în carieră sau financiar, dar acum vor avea loc câteva schimbări care îți vor aduce beneficii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro