Horoscopul săptămânii 20-26 decembrie. Vărsătorul nu va scăpa de nemulțumiri decât dacă face unele schimbări în viața sa
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Ai putea avea de înfruntat probleme de comunicare cu persoana iubită în această săptămână. Va fi inutil să încerci să controlezi situația deoarece va fi o pierdere de timp. Cu toate acestea, nu o lua prea personal. Doar pentru că persoana de lângă tine este cu capul în nori nu înseamnă că nu te mai iubește.

Dacă ești singur/ă, trebuie să știi că ești o persoană dorită. Și tu dorești pe cineva, iar micile sale defecte ți se par extrem de drăguțe. Fii atent/ă, deoarece ar putea avea intenții necurate.

Bani

Te simți energic/ă și asta te pune într-o dispoziție bună. Totuși, trebuie să faci față unei săptămâni în care te așteaptă o mișcare profesională importantă.

Vei avea multe de făcut, mai mult decât poți duce, și e posibil ca beneficiile financiare să nu fie în concordanță cu această supraîncărcare de muncă.

Nu ar trebui să te descurajezi din cauza acestui lucru sau să te gândești că eforturile nu îți sunt apreciate, deoarece nu este vorba despre asta.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro