Horoscopul săptămânii 20-26 decembrie. Vărsătorul nu va scăpa de nemulțumiri decât dacă face unele schimbări în viața sa
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Ești bine din punct de vedere al seducției și iubirii. Dar, te vei întreba dacă în acest moment chiar ești pregătit/ă pentru o nouă aventură amoroasă. Gândește-te bine înainte de a te implica într-o relație, indiferent de natura acesteia. Tânjești după prea multe lucruri, oare este bine?

În acest moment există multă nostalgie în viața ta, indiferent dacă ești singur/ă, dacă ai o relație sau intenționezi să ieși cu cineva.

Bani

Se anunță o săptămână de luptă pentru tine, atât pentru a-ți atinge obiectivele financiare, cât și pentru a nu pierde ceea ce ai deja.

Va trebui să te străduiești pentru ceea ce este al tău și uneori chiar să lupți pentru ceea ce ți se cuvine. Nu este ușor, dar este o provocare.

Lupta este o lecție de viață, indiferent de planul vieții tale. Fie că pierzi sau câștigi, gândește-te că este, fără îndoială ceva pozitiv pentru tine. Important este ca mai târziu să reflectezi și să vezi ce ai făcut bine și unde ai eșuat.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro