Horoscopul săptămânii 9-15 august. Balanța va găsi ceea ce căuta
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Dragoste


Ești o persoană foarte curajoasă, deși de multe ori nici nu observi asta. Cei din jurul tău sesizează mereu, dar tu nu ești conștient/ă de această realitate. Din acest motiv, săptămâna aceasra trebuie să încerci să crezi mai mult.

La nivel emoțional, te vei simți mai bine ca niciodată. Cu toate acestea, astrele îți reamintesc că nu trebuie să ceri nimănui nimic. E suficient ceea ce ai și dai ceea ce ai.

Dacă nu primești energii pozitive de la soț/soție, cu siguranță vei începe să obosești spre sfârșitul săptămânii. Vineri va fi o zi decisivă pentru relația ta.

Bani


La nivel profesional nu ai de ce să îți faci griji. Vei întâmpina problemele obișnuite cu care ești familiarizat/ă deja, și anume lipsa comunicării cu colegii. Cu toate acestea, acest lucru va fi prezent doar la începutul săptămânii.

Miercuri sau joi vei simți o nouă scânteie în interiorul tău și vei dori să le propui un nou proiect superiorilor tăi sau partenerilor tăi de afaceri. Nu vor fi pregătiți pentru asta pentru că vor găsi unele nereguli. Mai lucrează la el și propune-l din nou în câteva săptămâni.

Vei mai avea de așteptat până să obții stabilitatea financiară mult dorită, dar nu trebuie să renunți.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro