Horoscopul săptămânii 9-15 august. Balanța va găsi ceea ce căuta
Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dragoste


În ceea ce privește familia ai cele mai bune intenții. Dialogurile cu cei mai tineri din casă, cum ar fi copiii, vă vor ajuta pe toți să scăpați de undele îndoieli apăsătoare. Vei fi un exemplu excelent de urmat.

Dacă ai o relație, acum este momentul perfect pentru a-ți asuma riscuri. Vrei să fii fericit/ă și știi că ai tot ce îți trebuie pentru a realiza acest lucru.

S-ar putea să primești vești legate de un nou membru al familiei. Aceasta este o veste fantastică pentru tine dacă aștepți de mult timp să ai un copil.

Dacă ești singur/ă, săptămâna va fi plină de noi oportunități. De fapt, vor exista atât de multe opțiuni încât nu vei ști cine te poate face mai fericit/ă. Va trebui să-ți asculți inima.

Bani


Vei face tot posibil să fie liniște la locul de muncă în această săptămână. Ultimele incidente și certuri te-au făcut să îți pierzi timpul și energia inutil.

Dacă ești șomer/ă, vei începe să vezi luminița de la capătul tunelului. Vor apărea proiecte noi pentru viitor.

Vei fi chibzuit/ă și vei reduce cheltuielile zilnice pentru a îmbunătăți economia familiei. Al șanselea simț te va ajuta să alegi cele mai bune oferte atunci când faci cumpărături la supermarket. De asemenea, vei primi un cadou special din partea unei persoane de la care nu te aștepți.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro