Horoscopul săptămânii 9-15 august. Balanța va găsi ceea ce căuta
Leu (22 iulie - 22 august)

Dragoste


Astrele prevăd o atmosferă pozitivă în sfera iubirii săptămâna aceasta. Vei căuta modalități de a atinge echilibrul între viața familială și cea profesională și vei reuși. Vei acorda prioritate petrecerii timpului cu partenerul de viață și te vei strădui să găsești experiențe noi de care să vă bucurați amândoi.

Vei realiza că viața trece foarte repede și nu vrei să îți petreci tot timpul muncind și îngrijorându-te de bani. De aceea, te vei concentra pe dragoste și pe a petrece mai mult timp cu familia.

Dacă ești singur/ă, îți vei recăpăta entuziasmul și te vei bucura să întâlnești oameni noi și să te distrezi fără a avea așteptări. Vei întâlni pe cineva care îți va aduce un zâmbet pe față de fiecare dată când îl vei vedea, dar nu vei vrea să te grăbești. Vei dori ca lucrurile să curgă în ritmul lor, fără a forța conversații sau întâlniri.

Bani


La locul de muncă, un coleg sau șeful tău va încerca să-ți facă rău, dar îi vei descoperi la timp planul malefic. Acest lucru te va ajuta să acționezi în avans și să expui trucurile lui celorlalți oameni din companie.

Când vine vorba de încheierea unor noi contracte sau afaceri, latura ta răutăcioasă va ieși la iveală. Vei aduna cât mai multe informații despre noul contract și vei înregistra conversațiile, ca rezervă în cazul în care lucrurile nu vor merge bine în viitor. Nu înseamnă că așa va fi, doar că alegi să fii precaut/ă.

Prietenii tăi te vor ajuta să crești profesional. S-ar putea să te conducă spre oportunitatea unui nou loc de muncă sau să te ajută să te pregătești pentru un interviu. Poți conta pe sprijinul lor, pentru că îți vor oferi sfaturi foarte bune.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro