Horoscopul săptămânii 9-15 august. Balanța va găsi ceea ce căuta
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste


Săptămâna aceasta va trebui să îți petreci mai mult timp având grijă de relația ta. S-ar putea să crezi că totul este bine și că sentimentele tale sunt stabile, dar nu este pe deplin adevărat. Va trebui să porți o discuție profundă cu partenerul/a de viață în care amândoi să vă deschideți sufletul.

Spre mijlocul săptămânii, partenerul/a ăți va face o propunere interesantă. Astrele îți recomandă să nu te gândești la viitor, ci să te axezi și să te bucuri de prezent.

Dacă ești singur/ă, astrele vor avea grijă de sentimentele tale. Vei face cunoștință cu oameni noi și nu îți va fi frică să te implici într-o relație.

Bani


La începutul acestei săptămâni va trebui să te ocupi de sarcinile neterminate de săptămâna trecută. Din fericire, nu îți va lua mult timp. Șeful tău va fi foarte mândru de tine.

Dacă locul actual de muncă nu te satisface din niciun punct de vedere, dar mai ales financiar, poate ar fi bine să iei în considerare o schimbare. Va trebui să iei o decizie foarte importantă. Gândește-te atent la toate opțiunile pe care le ai.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro