Horoscopul lunii aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Venus, planeta iubirii, va mai sta în semnul tău până pe 5 aprilie, oferindu-ţi protecţie şi armonie în dragoste. Dar după acest prag, nu vei mai fi la fel de norocosă în plan sentimental. Este posibil să ai parte de unele conflicte dacă ai o relaţie stabilă.
Fii foarte atentă în această lună pentru că eşti predispusă accidentărilor. Pe de altă parte, este absolut necesar să-ţi ţii sub contral stările nervoase care îţi pot afecta relaţiile cu cei dragi, dar şi cu colegii de muncă sau colaboratorii.
Luna aprilie este una benefică pentru nativii din zodia Vărsător. Te poţi aştepta acum la unele realizări materiale importante, care îţi vor aduce satisfacţie financiară, dar şi beneficii în carieră. Vei fi de fapt răsplătită pentru efortul depus în ultima perioadă.
Stai cam prost cu nervii în luna aprilie, iar acest lucru, pe lângă faptul că îţi afectează relaţiile cu omanii din viaţa ta, îţi afectează serios şi sănătatea. De asemenea, este indicat să fii cât se poate de prudentă pentru că ai un risc crescut de accidentări.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro