Horoscopul lunii aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Leu (22 iulie - 22 august)

Pentru tine luna aprilie va fi una de analiză. Vei încerca să descifrezi ce anume vrea persoana iubită de la tine pentru ca relaţia să fie cu adevărat împlinită. Poţi da dovadă de suspiciune, gelozie sau nesiguranţă în relaţie, dar este posibil ca intuiţia ta să aibă justificare.
Cumpenele tale în luna aprilie pot avea legătură unele situaţii tensionate în care te implici. Evită certurile şi conflictele cât poţi de mult şi încearcă să vorbeşti pe un ton ceva mai temperat. De asemene, fii cât se poate de prudentă pentru că eşti predispusă la accidentări.
În această luna ai oportunitatea de a câştiga mai mult cu ajutorul oamenilor din viaţa ta. Cineva îţi facilitează unele colaborări, contracte sau parteneriate care îţi vor aduce mai mulţi bani. Te numeri printre cei norocoşi în privinţa finanţelor în luna aprilie.
Nu ai probleme de sănătate în luna aprilie. Eşti mai liniştită comparativ cu lunile trecute, iar o influenţă din exterior este responsabilă pentru asta. Este indicat totuşi să te aperi cumva de situaţiile stresant şi mai ales, să eviţi cât poţi persoanele care îţi provocă stări neplăcute.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro