Horoscopul lunii aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Planetele se cam joacă cu sentimentele tale în luna aprilie. Vei avea parte de situaţii neobişnuite, explozive. Emoţiile şi sentimentele tale sunt foarte intense ceea ce te va face să iei decizii fără să stai prea mult pe gânduri. Ai grijă să nu iei hotărâri dramatice, cu consecinţe neplăcute, care nu pot fi apoi remediate.
Relaţiile şi viaţa de cuplu îţi pun cele mai serioase probleme în luna aprilie. Nu eşti deloc mulţumită de cum decurge relaţia ta şi ai tendinţa de a căuta iubirea în altă parte. Te poţi implica în situaţii destul de riscante, care te-ar putea aduce în pragul unui conflict de proporţii.
Ai şansa de a rezolva unele probleme financiare în luna aprilie. Achiţi unele datorii, primeşti bani pe care i-ai împrumutat unor persoane sau ţi se aprobă un credit. În orice caz, această lună este benefică pentru nativii din Balanţă în plan financiar.
Este o lună sensibilă pentru tine, în ceea ce priveşte starea de sănătate. Nu te simţi prea bine şi stresul pare să fie principalul responsabil pentru asta. Îţi faci multe griji, mai ales pentru cei dragi. Încearcă să te gândeşti şi la tine.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro