Horoscopul lunii aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti plină de viaţă în luna aprilie, iar libidoul tău este la cote înalte. la fel şi nevoia de acţiune şi aventură, care te-ar putea îndemna să faci unele gesturi destul de riscante, în special dacă ai deja o relaţie stabilă. Deşi va părea dificil să-ţi ţii instinctele în frâu în luna aprilie, pentru fericirea ta viitoare este recomandat să reuşeşti.
Cumpenele tale în această lună pot avea legătură cu autoritatea excesivă de care poţi da uneori dovadă, atât în viaţa de cuplu, cât şi la locul de muncă. Evită conflictele pentru că nu îţi vor aduce cu siguranţă nimic bun, mai ales dacă le porneşti chiar tu, dintr-un comportament greşit faţă de ceilalţi.
Investiţiile legate de casă şi locuinţă sunt posibile pentru tine în această lună. Nu ai probleme financiare şi ai putea obţine chiar şi nişte beneficii financiare serioase. Nu cheltui prea mult şi nu face investiţii riscante.
În primele două săptămâni ale acestei luni nu vei avea probleme de sănătate. Dar în ultima parte a lunii aprilie, sectorul sănătăţii tale va fi afectat de o eclipsă de soare. Acest lucru însemană că ai putea avea parte de unele suprize neplăcute.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro