Horoscopul săptămânii 5-11 iulie. O transformare majoră este pe cale să se întâmple în viața Săgetătorului
Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dragoste


Dacă ești singur/ă, ar putea exista conflicte cu persoana de care te simți atras/ă. Ideea este că simțul umorului nu este la cel mai bun nivel și orice argument va provoca o mare ruptură între voi.

Te vei simți interogat/ă în mai multe moduri în aceste zile. Nu vei dori să te confrunți cu anumite circumstanțe legate de stilul tău de viață și de modul de a experimenta dragostea, ca și când ar trebui să te simți jenat/ă de sentimentele tale și de a fi așa cum ești.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, trebuie să i te oferi partenerului/ei fără teama de a fi decepționat/ă. Există sentimente frumoase în pieptul tău, lasă focul din tine să iasă și încălzește totul în urma lui. Partenerul/a îți cunoaște felul în care iubești, dar vei avea senzația că există lucruri din personalitatea ta pe care încă nu le înțelege pe deplin.

Bani


Dacă muncești din greu, săptămâna îți poate aduce o surpriză plăcută. O sămânță care a fost semănată cu mult timp în urmă va începe să dea rezultate. Vei avea noroc suplimentar dacă proiectele tale cele mai ambițioase au legătură cu industria imobiliară.

Relațiile tale profesionale vor fi protejate, ferite de dispute și neînțelegeri, atât timp cât nu mergi prea departe. Înainte de a muta pionul într-o poziție nouă, consultă-te cu partenerii și colegii. Munca în echipă aduce cele mai bune rezultate financiare în acest moment.

Dacă obții bonusuri suplimentare, fii empatic/ă și oferă-le celor care au nevoie sau unde este necesar. Dacă vrei să te răsfeți, găsește un echilibru între calitatea și utilitatea a ceea ce cumperi.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro