Horoscopul săptămânii 5-11 iulie. O transformare majoră este pe cale să se întâmple în viața Săgetătorului
Pești (19 februarie - 20 martie)

Dragoste


În cea mai mare parte a săptămânii vei beneficia de aspecte astrale favorabile în viața sentimentală. Astrele îți sporesc atractivitatea, aduc stabilitate relațiilor și te scapă de rutină, aprind flacăra iubirii și dau undă verde unei perioade foarte active sexual.

Fie că ai o relație sau nu, schimbările pe care le vei experiementa pe alte planuri ale vieții tale îți pot influența negativ viața sentimentală. Ar putea apărea tensiuni și episoade de furie.

Dacă ești singur/ă, vei avea noroc în weekend. Ai șansa de întări relația cu acea persoană specială cu care ai avut multe întâlniri.

Bani


Cuvintele cheie ale acestei săptămâni sunt surprize, evenimente neprevăzute, decizii și schimbări. Dar, nu dintr-un punct de vedere negativ, deoarece intuiția ta te va ghida pe tot parcursul acestui proces.

Prin urmare, se prevede o schimbare a locului de muncă, o concediere, câștigarea unei sume mari de bani sau o promovare. Energia astrală te va scoate din zona ta de confort, dar va fi pentru a aduce o schimbare în bine, chiar dacă anxietatea nu te lasă să o privești în acest mod.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro