Horoscopul săptămânii 5-11 iulie. O transformare majoră este pe cale să se întâmple în viața Săgetătorului
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


Săptămâna aceasta trebuie să ții cont de faptul că cel mai bun lucru pentru o relație este echilibrul. Fiecare trebuie să aibă propriul spațiu. De aceea este atât de important să stabilim limite.

Vor fi câteva zile în care stima de sine scăzută și nesiguranța vor juca împotriva ta. Cu toate acestea, obiectivul tău principal va fi să îți îmbunătățești viața amoroasă. Din fericire, influențele astrale vor fi de partea ta și te vor ajuta să realizezi ce ți-ai propus.

Dacă ești singur/ă, îți vei dezvălui cea mai bună latură a ta pentru a obține ceea ce vrei. Vei avea o mulțime de oportunități de a începe o relație.

Bani


La locul de muncă, nu va fi o săptămână ușoară pentru tine. De fapt, lipsa ta de inițiativă în luarea deciziilor este ceea ce înrăutățește lucrurile. Cu toate acestea, vei avea noi oportunități când vine vorba de parteneri de afaceri străini.

Fie că ești lăudat/ă sau criticat/ă, încerci să nu te emoționezi. Stăpânirea de sine este cea mai bună și decisivă armă pentru atingerea obiectivelor, mai ales dacă vrei ca situația financiară să se îmbunătățească cât mai curând.

Aceste zile vor fi competitive și va trebui să fii vigilent/ă. Dacă desfășori o activitate independentă, va trebui să eviți conflictele, deoarece aceste îți vor afecta negativ afacerea.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro