Horoscopul săptămânii 5-11 iulie. O transformare majoră este pe cale să se întâmple în viața Săgetătorului
Rac (22 iunie - 21 iulie)

Dragoste


Nu prea stai bine la capitolul dragoste. Vei fi nevoit/ă să îți dublezi efortuile pentru a-ți atinge obiectivul romantic.

Nervozitatea va fi cel mai mare dușman al tău. Îți va fi greu să-ți exprimi sentimentele și vei dori să te scufunzi în uitare. Ți-e rușine să-ți deschizi sufletul, nu vrei să arăți slab în fața nimănui.

Îți dorești o escapadă cu partenerul/a d viață. Cauți o a doua lună de miere, dar persoana iubită este mult prea ocupată. Nu își poate găsi timp pentru tine sau voi. Veți avea nevoie de discuții serioase pentru a găsi un echilibru între datorie și plăcere. Lasă tu de la tine dacă vezi că situația devine încordată, nu merită să vă certați!

Bani


Îți vei ține sub control proiectele profesionale și financiare. Nu vei visa cu ochii deschiși și vei acționa foarte rațional.

Chiar dacă este vorba de cineva din familia ta, nu vei cădea în plasa lui. Unii oameni, cât de apropiați ți-ar fi, trăiesc cu impresia că banii cresc în copaci. Va trebui să le demonstrezi cât de greu este să agonisești în zilele noastre!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro