Horoscopul săptămânii 5-11 iulie. O transformare majoră este pe cale să se întâmple în viața Săgetătorului
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste


Încrederea va fi cel mai important cuvânt în această săptămână. Va trebui să ai încredere în partenerul/a de viață dacă dorești o relație de lungă durată. Poate apărea un conflict care va avea nevoie de atenția ta deplină.

Cu toate acestea, acest lucru nu te va împiedica să-ți scoți în evidență latura ta cea mai seducătoare. Toate aceste situații îți vor face zilele deloc plictisitoare, ba chiar foarte interesante.

Fie că ești singur/ă sau ai pe cineva, vei fi foarte activă/ă. Dacă ești singur/ă, opiniile tale despre dragoste se vor schimba. Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei acționa în moduri neobișnuite, dar pozitive.

Bani


Vor fi câteva zile în care nu ar trebui să iei nicio decizie. Dar vor exista și zile în care reputația ta va fi mai bună. Vei ști ce trebuie să faci pentru a evolua în carieră.

Cu toate acestea, la mijlocul săptămânii, poți întâmpina unele dificultăți. Nimeni nu a spus că succesul va veni cu ușurință. Ești un luptător înnăscut și va trebui să dai totul în această săptămână.

Ar trebui să știi că o transformare majoră este pe cale să se întâmple în acest domeniu. Poate vei descoperi doar un nou mod de lucru sau poate vei obține un nou loc de muncă mult mai bine plătit. Tot ce trebuie să înțelegi este că există posibilitatea unei schimbări complete pe plan profesional și financiar.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro