Horoscopul săptămânii 5-11 iulie. O transformare majoră este pe cale să se întâmple în viața Săgetătorului
Leu (22 iulie - 22 august)

Dragoste


Când vine vorba de iubire, începutul săptămânii va fi destul de turbulent. Primele câteva zile vor fi foarte mohorâte. Vei reflecta la ceea ce îți dorești să schimbi în viața ta sentimentală.

Din această cauză, vei spune adevărul pe jumătate și nu-ți vei exprima gândurile și sentimentele reale. Încearcă să nu minți, pentru că partenerul/a de viață va afla anumite informații prin alte mijloace și atunci vei avea o nouă problemă de rezolvat.

Dacă ești singur/ă, vei observa o dorință sexuală scăzută. Aventurile de-o noapte nu te vor mai interesa. Vei începe să cauți o conexiune profundă cu cineva care te înțelege și care are aceleași preocupări de viață ca și tine.

Bani


Poate a sosit timpul să-ți revizuiești responsabilitățile și să vezi dacă ceea ce faci e benefic afacerii tale. Tensiunile sunt garantate dacă lucrezi în echipă, mai ales dacă trebuie să distribui profiturile între acționari.

La locul de muncă vei lăsa rutina să te preia, pentru că îți dorești o săptămână liniștită și fără evenimente. Vei intra, îți vei face treaba și vei pleca. Dacă apar oportunități, nu le vei lua în considerare.

Climatul astral te avertizează că nu este o săptămână bună pentru a lua sau a da bani cu împrumut. Vei întâmpina o mulțime de dificultăți în recuperarea lor sau în achitarea datoriilor. Este important să plătești acele facturi restante cât mai curând posibil, dar nu făcându-ți alte restanțe.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro