Horoscopul săptămânii 25 februarie-3 martie. Citeşte previziunile astrelor
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Asigură-te, în fiecare zi, că energia ta este la un nivel bun. Va fi o săptămână în care vei fi foarte ocupată, iar cei care lucrează împreună cu tine ar fi bine să nu-şi slăbească eforturile şi să nu fie nepăsători. Te poţi aştepta la relaţii complexe şi, deseori, furtunoase cu prietenii sau prietenele tale. De asemenea, climatul astral este favorabil schimbărilor de stare bruşte şi imprevizibile, la fel ca şi izbucnirile emoţionale. Nu deznădăjdui, din cauza experienţelor tale dureroase din trecut. Nu te gândi că nu are rost să rezişti tentaţiilor. Poate fi un week-end furtunos.

  • No Name, luni, 25.02.2013 20:03
    greu de acessat

    voi va ganditi oare ce enervat e sa dai nu stiu cate clickuri pana ajungi la zodia ta..trebuie sa le iei pe toate la rand...nu puteti sa le puneti pe toate pe o singura pagina?!

  • Chichi Michi, luni, 25.02.2013 10:57
    anti-reclame

    Sunteti ingrozitori cu reclamele care blocheaza paginile Eva!!! Cine se ocupa de site este o nulitate! Reclama nu inseamna sa blochezi pagina, si trebuie sa-ti dea posibilitatea sa inchizi fereastra reclamei sau sa o accesezi daca vrei. Este singurul site pe care intalnesca asa ceva. Situatia de fata nu face decat sa creeze aversiune fata de produsele respective.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro